7. Ameliyathane Hemşireliği Sertifika Programı Başarıyla Tamamlandı..
12 Nisan 2018

“Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Merkezi ’’ olarak tescillenen Sağlık Bakanlığı Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi’nde 7. Dönem eğitimlerini başarı ile tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldılar. T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneler Genel Müdürlüğü’nden “Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Uygulama Yetki Belgesi’’ almaya hak kazanan hastanede eğitimler hızla devam ederken 7. Dönem Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitimi başarı ile bitirildi.
Açılış konuşmalarından ilkini gerçekleştiren Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Cenk Sinan Atalay, ‘’Sertifika programımıza katılan herkese katılımlarından ötürü öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Her meslekte branşlaşmanın hem faydalı hem de gerekli olduğuna inananlardanım. O konuya yetkin, hakim kişilerden olmak oldukça önemli. Bugün burada sertifika alan herkesi ayrı ayrı tebrik ediyor, başarılar diliyorum.’’ dedi.
İkinci konuşmayı yapan Başhekim Yardımcısı Dr. Miraç Çavdar ise, ‘’ Ameliyathane hemşireliği sertifika programımızda emeği geçen başta Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğümüz olmak üzere, Eğitim Birimimize, eğiticilerimize ve siz değerli kursiyerlerimize teşekkür etmek istiyorum. Kaliteli bir eğitim aldığınıza inanıyorum. Çünkü hastanemiz eğitim konularında İzmir’in en iyi hastanelerinden bir tanesi . Hepinizi tek tek kutluyorum , sertifikalarınızın hayırlı olmasını temenni ediyorum.’’ dedi.
Programa katılan tüm kursiyerlerin hem eğlenceli hem de öğretici vakit geçirdiğini temenni eden hastane Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Merdiye Öztürk ise, ‘’ En başta desteklerinden ötürü Hastane Yönetimimize ve üstün emeklerinden dolayı kendi ekibime teşekkür etmek istiyorum. Sertifika programımımız herkes için dolu dolu ve öğretici geçtiğini umut ediyorum. Sertifikalarınızın hayırlı olmasını dilerim.’’ diyerek konuşmasını bitirdi.
Son konuşmayı yapan Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Demet Yıldırım ise, ‘’ Sertifika programı tüm katılımcıları tebrik ediyor ve sertifikalarının hayırlı olmasını diliyorum .’’ diyerek kısa konuşmasını yaptı.
Hastane İdarecileri tarafından kursiyerlere sertifikalarının takdiminden sonra tören son buldu.