ÖĞRENCİ BİRİMİMİZ SAĞLIK HİZMETLERİ ALANI ÖĞRENCİLERİ İLE OKULLARINDA BİR ARAYA GELDİ
06 Haziran 2018

• WhatsApp Image 2018-05-28 at 13.12.16.jpeg
  • WhatsApp Image 2018-05-28 at 13.12.35.jpeg

Hastanemiz Öğrenci Birimi fark yaratmaya devam ediyor. 2017-2018 öğretim yılında ilk kez staja çıkacak Sağlık Bakım Teknisyenliği ve Hemşire Yardımcılığı bölümü öğrencilerinin hastanelerde yaşayabileceği zorluklar, mesleğe ve hastane stajına uyum sürecinde öğrencileri nelerin beklediğine dair, Özel Mersinli Batı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 3. sınıf öğrencilerine interaktif bir eğitim verdi.

Hastane Öğrenci Birimi hemşiresi Banu Turasan, sağlık hizmetleri alanı öğrencilerinin okullarına giderek öğrenciler ile okullarında buluştu. Turasan verdiği eğitimde, öğrencileri nasıl bir ortamın beklediğine değinerek, karşılarına çıkabilecek zorluklar, hasta ve çalışan güvenliği konularında da dikkatli olmalarını gerektiğini bildirdi.

Eğitimin sonunda, öğrencilerin merak ettikleri, hastane ortamı hakkındaki soruların karşılıklı soru-cevap şeklinde yanıtlanması ile eğitim sona erdi.