Hastalar Hastane İçinde Konforlu Ulaşıma Konforlu Ulaşıma Kavuştular...
19 Mart 2018

Ege Rotary Kulübü veSağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi  maddi ve manevi anlamda elele vererek özellikle yaşlı ve engelli hastaların hastane sınırları içinde, binalar arası ulaşımını sağlamak üzere ‘’Akülü Golf Aracı’’ kazandırdılar.

Hastane Başhekimlik Toplantı Salonunda,  poliklinik ve ana binalar arasındaki mesafede, hasta ve yaşlıların bir yerden bir yere ulaşımlarını sağlayacak olan aracın teslim töreni gerçekleşti. Hastane yönetimi ve Rotary Kulübü üyelerinin yoğun katılım gösterdiği toplantıda konuşan Hastane Yöneticisi Op. Dr. Hilmi Güngör, “ hastanemizin acil ihtiyacı olan ve uzun süredir planlanan golf aracı hizmeti konusunda bağışçımıza aracilik eden Ege Rotary Kulübü’ne teşekkür ediyorum. İlerleyen dönemlerde de hastalarımızın ve kurumumuzun menfaatine olacak çalışmalar yürütmeye devam edecek olmaktan son derece mutluyuz.ayrıca hastalarımızın memnuniyetini görmek beni ve ekibim adına gurur verici.” diyerek  teşekkür belgesi takdim etti.

Ege Rotary Kulübü Başkanı Figen Göktürk ise “Bir bağışçımızın desteğiyle şarjlı çalışan hasta ve yaşlı taşıma aracını teslim ederek böylesi bir ihtiyacı karşılamaktan dolayı son derece mutluyuz. 2. Toplum Birliği protokolünü imzaladığımız hastanemizin  ihtiyaçlarını tespit ederek çalışmalarımızı bu yönde sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Toplantı, hastane için geleceğe dair yapılabilecek projelerin (Engelli hasta odası, kütüphane, koridorlara resim çalışması ve kimsesiz yaşlılar için giysi ihtiyaçlarının karşılanması)  planlaması ile sona erdi