Hastane Yönetiminden Nöbetçi Sağlık Çalışanlarına ve Hastalara Bayram Ziyareti…

Güncelleme Tarihi: 21/07/2021

Başhekimimiz Doç.Dr. M. Yekta ÖNCEL ve yönetim ekibi hastanemiz ana hizmet binası polikliniklerinde ve kadın doğum ve çocuk hastalıkları ek hizmet binasındaki nöbetçi sağlık çalışanlarını, hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek bayramlarını kutladı.Bayramda görev yapan başta acil servisler, yoğun bakımlar ve aşı birimlerimiz olmak üzere hastanedeki nöbetçi sağlık çalışanlarının,  hastanede yatarak tedavisi devam eden tüm hastaların, onlara refakat eden hasta yakınlarının tek tek bayramı kutlandı. Dr. Öncel “ Bayramını,  ailesinden sevdiklerinden uzak kalarak nöbette geçiren tüm ekip arkadaşlarıma özverili çalışmaları için teşekkür ediyor, bayramlarını kutluyorum” dedi.

• 1.jpeg
  • 2.jpeg