17 Kasım Dünya Prematüre Günü Fotoğraf Yarışması Duyurusu
05 Kasım 2021

WhatsApp Image 2021-11-05 at 18.43.23.jpeg

17 Kasım Dünya Prematüre Günü kapsamında İzmir Demokrasi Üniversitesi Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanemizde yapılacak olan "Benim Gözümden Prematüre" fotoğraf yarışmamıza katılmak isteyen herkes davetlidir.
Fotoğraflarınızı 14 Kasım 2021 tarihi saat 24:00’e kadar melek.gulcuk@saglik.gov.tr adresine gönderin. Erken gelen mucizeleri sizin gözünüzden görelim. Ödüllü yarışmamız ile ilgili ayrıntılı bilgi için 02324540202/ 1512'yi arayabilirsiniz.

“Benim Gözümden Pramatüre” temalı fotoğraf yarışmasının katılım koşulları şöyle olacaktır:

*Yarışma tek kategorilidir.
*Fotoğraflarda fotoşop olmamalıdır.
 *Daha önce herhangi bir yarışmada ödül almış fotoğraflar ile bu fotoğrafların deklanşör farklılığı içerenler yarışmaya katılamaz. Aksine davranış kural ihlali sayılır.
*Juri üyeleri tarafından yarışmada ödül alacaklar oylamayla belirlenecektir. *Sonuçlar 17 Kasım Dünya Prematüre Gününde ilan edilecektir.
*Hastanemiz ödül alan eserleri dilediği gibi sergileme hakkına sahiptir.
*Fotoğrafı çekilen bebeğin onamı alınmış olmalıdır. Bununla ilgili sorumluluk yarışmacıya aittir.
*Yarışmaya fotoğraf göndererek katılan tüm yarışmacılar, şartnamede belirtilen yarışma koşullarına uymayı kabul etmiş sayılır.
*Yarışmaya katılım ücretsizdir.

Organizasyon Komitesi