14 Mart Dolayısıyla Sağlık Kahramanlarına Teşekkür Edildi…
15 Mart 2023

"14 Mart Tıp Bayramı” kapsamında hastanemizde düzenlenen etkinliklere Buca Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer, İzmir Demokrasi Üniversitesi (İDÜ) Rektörü Prof.Dr. Bedriye Tunçsiper, İDÜ  Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Berna Dirim Mete, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Murat Köksal, Hastanemiz Başhekimi Prof.Dr. M. Yekta Öncel ve hastane yönetimi katıldı. Kutlama programı Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşları ve depremdeki sağlık çalışanı şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başladı. Kahramanmaraş merkezli depremde vefat eden vatandaşlarımızın anıldı.
Açılış konuşmalarında Buca Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer, İzmir Demokrasi Üniversitesi (İDÜ) Rektörü Prof.Dr. Bedriye Tunçsiper, Rektör Yardımcısı Prof. Dr.  Berna Dirim Mete ve hastanemiz Başhekimi Prof.Dr. M. Yekta Öncel, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız ve sağlık çalışanlarımız için büyük üzüntü içinde olduklarını vurguladılar.
Konuşmaların ardından depremde görev alan sağlık çalışanlarımıza teşekkür belgeleri, 30 yılını dolduran hekimlere plaket, akademik kariyerlerinde ilerleyen hekimlere ise başarı belgeleri takdim edildi.
14 Mart Tıp Bayramı etkinliği deprem bölgesinde görev alan sağlık çalışanlarımızla ilgili düzenlenen video gösterimi ile sona erdi.