Hastanemizde TÜSEB Ar-Ge Proje Destekleri Bilgilendirme Semineri verildi.
05 Ekim 2023

Hastanemizde TÜSEB Ar-Ge Proje Destekleri Bilgilendirme Semineri verildi.

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) ve İzmir İl Sağlık Müdürlüğü İDÜ Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi işbirliğiyle gerçekleştirilen "TÜSEB AR-GE Proje Destekleri Bilgilendirme Semineri" verildi.
Öğrenciler, akademisyenler, araştırmacılar ve sağlık sektöründen birçok katılımcının bir araya geldiği bu özel etkinlikte, TÜSEB Proje Yönetimi ve Destek Daire Başkanı Sayın Batuhan YEŞİLYURT tarafından yapılan sunum, AR-GE projelerine ilgi duyanlara rehber niteliğindeydi. Yeni fikirlerin yeşerdiği, bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı bu değerli seminer, katılımcılara ilham veren bir etkinlik oldu. Sunumun ardından TÜSEB Proje Yönetimi ve Destek Daire Başkanı Sn. Batuhan YEŞİLYURT’a, İzmir Bakırçay Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa BERKTAŞ, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Berna DİRİM METE ve Başhekimimiz Prof.Dr. M. Yekta ÖNCEL sunumundan dolayı teşekkür ederek çiçek ve plaket takdim edildi.
Bu değerli etkinlik, bilimsel ve akademik işbirliklerinin gücünü vurgularken, Türkiye'nin sağlık alanında AR-GE projelerine verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi. Katılımcıların bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduğu, destek ve işbirliği ile sağlanan bu başarılı etkinlik, gelecekteki sağlık alanında yapılacak AR-GE çalışmalarının temelini atmış oldu. Bu güzel etkinliğe ev sahipliği yapan ve destek veren tüm kurumlara ve katılımcılara teşekkür ediyoruz.

• DSC_0987.jpg
  • DSC_0988.jpg