MEDİKAL STOK YÖNETİMİ EĞİTİMİ DÜZENLENDİ...
18 Eylül 2019

Sağlık Bakanlığı İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi’nde ‘’Medikal Stok Yönetimi’’ eğitimi yapıldı.

Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Esra Duğral ve Hastane Yönetimi’ninde katıldığı eğitim, Konferans Salonunda, medikal stok yönetiminden sorumlu çalışanlara yönelik olarak gerçekleştirildi. Eğitim, Tıbbi Sekreter İbrahim Demir tarafından verildi. Demir konuşmasında, ‘’Bugün burada alacağımız eğitimimiz ile, öncelikle Hastane Yönetimimiz başta olmak üzere, hastanemiz taşınır kayıt yetkililerinin, bilgi işlem çalışanlarımızın, sorumlu hemşirelerimiz ve taşınır kayıttan sorumlu tüm çalışma arkadaşlarımızın bilgi eksikliklerini gidermek, tüm malzemelerin miad süreleri dolmadan uygun bir şekilde kullanımlarının sağlanması, hareketsiz bir malzemeyi hareketli hale geçirmek gibi ideal, etkin bir medikal stok yönetimini sağlamak hedeflenmiştir’’diyerek sunumunu gerçekleştirdi.