Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binası
07 Mayıs 2022

Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binamız 2009 yılında hizmete girmiş olup, 5 ayrı blokta toplam 22.953 m2 kapalı alan içerisinde 152 yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir. 18 yataklı 3. basamak Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi, 6 yataklı 2. basamak Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi ve 6 yataklı 2. basamak Erişkin Yoğun Bakım Ünitesi, 5 yataklı 2. Basamak Genel Yoğun Bakım Ünitesi, 6 yataklı 1. Basamak Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi, 5 Salon Ameliyathane ve 2 Salon Lokal Müdahale Birimimiz bulunmaktadır.

Ek Hizmet Binası bünyesinde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Genel Poliklinikleri ve Yan dal poliklinikleri (Çocuk Endokrinoloji, Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları, Çocuk Kardiyoloji, Çocuk Nefroloji, Çocuk Nöroloji, Çocuk Hematoloji ve Onkoloji, Yenidoğan), Kadın Hastalıkları ve Doğum Poliklinikleri, Aile Planlaması ve Yan dal poliklinikleri (Perinatoloji, Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi), Çocuk Cerrahi, Çocuk Psikiyatri ve ayrıca diğer erişkin poliklinikleriyle (Göz, KBB, Dahiliye, Kardiyoloji, Dermatoloji vb) hizmet verilmektedir.

TDL (Travay, Doğum, Lohusa) Odaları, Suda Doğum Ünitesi, Gebe Okulu ve Emzirme Danışmanlığı Polikliniği gibi özellikli birimlerimizle Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları alanında hizmet vermektedir. Hastanemiz 2011 yılında “Bebek Dostu Hastane”, 2017 yılında “Bebek Dostu Yenidoğan Yoğun Bakım” ve 2018 yılında ise “Anne Dostu Hastane” unvanlarını almıştır. Ayrıca kurumumuzda Çocuklar için Özel Gereksinim Raporları (ÇÖZGER) ile ilgili sağlık kurulu raporları verilebilmektedir.

İletişim Bilgileri:

Telefon  : 0 232 454 07 07
Faks     : 0 232 452 07 02
Adres    : Atatürk Mah. Hoca Ahmet Yesevi Caddesi No:42-44 PK:35390  Buca / İZMİR

Ulaşım Bilgileri :
OTOBÜS     : 465 nolu Otobüs (Konak-Tınaztepe Hattı)
                       476  nolu Otobüs (Şirinyer-Tınaztepe Hattı)
İZBAN      : Şirinyer İzban istasyonundan 476 nolu (Şirinyer -Tınaztepe Hattı) ve  465 nolu (Konak-Tınaztepe Hattı) otobüs
DOLMUŞ   : Yeni Garaj-Buca, Gıda Çarşısı-Buca ,Cennetçeşme-Kuruçeşme