Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Yeliz AKATIN
24 Ocak 2024

Yeliz AKATIN
Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı

1981 Ereğli Konya’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ereğli’de tamamladı. 2001-2005 yılları arasında Dokuz Eylül Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi’nde lisans eğitimini tamamladı. 2011 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Hemşirelik Anabilim dalı Hemşirelikte Yönetim Yüksek Lisans, 2017 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Hemşirelik Anabilim Dalı Hemşirelikte Yönetim Doktora Programını tamamladı.

Meslek hayatına 2001 yılında SBÜ İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başladı. 2020 yılına kadar kurumda çocuk klinikleri ve palyatif bakım kliniklerinde servis hemşiresi ve sorumlu hemşire olarak çalıştı. Temmuz 2020 - Ocak 2023 yılları arasında SBÜ İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. 16 Ocak 2023 tarihinden itibaren İzmir Demokrasi Üniversitesi Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.

Kanıta dayalı uygulamalar, kanıt temelli rehberler, karar destek sistemleri ve hemşirelikte yönetim araştırma alanında çalışmakta olduğu konulardır.

Evli ve bir kız çocuk annesidir.