Hastanemizde 14 Mart Tıp Bayramı Kutlamaları
19 Mart 2018

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri yoğun ve coşkulu bir atmosferde geçti. Çalışma hayatlarında 25 yılını dolduran hekimlere plaket töreni düzenlenirken, Buca’da bulunan Tahtalı Masal Dünyası ve Elit Çalışan Anaokulu minikleri de Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Esra Duğral’ı makamında ziyaret ederek Tıp Bayramını kutladılar.
Renkli görüntülerin oluştuğu ziyaretlerden ilki, Buca Elit Çalışan Anaokulu yöneticileri, öğretmenleri ve minikleri tarafından yapıldı. Kendi yaptıklarını çiçeği başhekim Uzm. Dr. Esra Duğral’a sunan minikler, tıp bayramını kutlayarak kendi hazırladıkları 14 Mart Tıp Bayramı temalı şiiri okudular. İkinci ziyaret ise, Buca Tahtalı Masal Dünyası Anaokulu minikleri tarafından gerçekleştirildi. Başhekim Duğral’a makamında çiçek takdimi yapan anaokulu öğretmen ve minikleri Tıp bayramını kutlayarak hastaneden ayrıldılar.
Hastane İdari Birim salon 14 mart Tıp Bayramı münasebetiyle gerçekleştirilen törende, meslek hayatlarında 25 yılını doldurmuş olan hekimlere, yirmi beş yıl boyunca yapmış oldukları başarılı çalışmalar ve katkılarından ötürü Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Esra Duğral tarafından plaket takdim edildi. Duğral ‘’Bizler hastane yönetimi olarak meslek hayatlarına yirmi beş yıl boyunca gönül vermiş değerli çalışma arkadaşlarımıza bir nebze de olsa, teşekkür ve şükranlarımızı sunmak için bu plaketleri takdim ediyorum. Kendilerine bundan sonraki hayatlarında da başarılar diliyorum. Nice 25’li yıllara inşallah!’’ diyerek takdim töreni konuşmasını yaptı.
Plaket alan hekimler:
Op. Dr. Recep Atçı
Uzm. Dr. Zafer Çelik
Uzm. Dr. Mesut Öğrendik
Uzm. Dr. Can Usal
Uzm. Dr. Rahmi Cihat Biçen
Uzm. Dr. Haluk Genç
Dr. Nurhan Gülfırat
Dr. Ayşen Özgürbüz
Dr. Hüseyin Sucuoğlu
Dr. Rengin Özcan
Takdim sonrası yapılan mini koktely ile tören sona erdi.