8.Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Başarı İle Tamamlandı.
15 Kasım 2018

Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Merkezi ’’ olarak tescillenen İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi’nde  8. dönem eğitimlerini başarı ile tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldılar. Sağlık Bakanlığı’ndan  “Ameliyathane  Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Uygulama Yetki Belgesi’’ almaya hak kazanan hastanede eğitimler hızla devam ederken 8. Dönem Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitimi başarı ile tamamlandı.

Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Başhekimlik Toplantı Salonunda gerçekleşen  kapanış törenine Hastane Başhekim Yardımcısı Dr. Miraç Çavdar başta olmak üzere Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Demet Yıldırım, Eğitim Birimi, sertifika programı düzenleme ekibi ve kursiyerler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan, Ameliyathane Hemşireliği sertifika programının önemini vurgulayan hastane Başhekim Yardımcısı Dr. Miraç Çavdar ‘’Sertifikalarınızın çok değerli olduğunu düşünüyorum. Bir eğitimi başarı ile tamamladınız. Umarım buradan mutlu ve donanımlı bir şekilde ayrılıyorsunuzdur. Öncelikle bu programı hayata geçiren Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğümüz ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Sonrada kursa katılan tüm kursiyerlere çok teşekkür ediyorum, iyiki geldiniz ve umarım gittiğiniz yerlere güzel şeyler götürüyorsunuzdur.’’ diyerek düşüncelerini bildirdi.

Eğitimden bulunmaktan büyük keyif aldıklarını bildiren Kursiyerler ise ‘’İyiki gelmişiz, çok güzel, dolu dolu zamanlar geçirdik. Tüm arkadaşlarımız birbirimize çok alıştık ve iyi bir ekip ruhu oluşturduk. Hatta bulunduğumuz illerde bu eğitimden bulunmasına rağmen biz Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi’ni seçtik. Bu konuda gerçekten eğitimcileriniz oldukça iyi. Bize katkılarından ötürü Hastane Yönetimi başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz’’ dediler.

Program, sertifikaların takdim edilmesinden sonra hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.