8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği

Güncelleme Tarihi: 11/03/2019

''SAĞLIKTA KADIN OLMAK''

Sağlık Bakanlığı İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi’nde ''8 Mart Dünya Kadınlar Günü'' münasebetiyle ''Sağlıkta Kadın Olmak '' konulu etkinlik düzenlendi.

Hastane Sosyal Hizmet Uzmanı Akkız Akman'ın konuşmacı olarak katıldığı etkinlik Hastane Konferans Salonunda yapıldı.

Akman konuşmasında kadınlar gününün tarihçesinden, Türkiye'de kadın olmaktan ve son olarak sağlıkta kadın olmaktan bahsetti.

Etkinliğin sonunda hastane Başhekimi Uzm. Dr. Esra Duğral tarafından güzel sunumundan ötürü konuşmacı Sosyal Hizmet Uzmanı Akkız Akman'a teşekkür belgesi ve çiçek takdimi yapıldı. Başhekim Duğral ise, sunumundan ötürü Akkız Akman'a teşekkür ederken, yapmış olduğu kısa konuşmasında herkesin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Etkinlik konuşmalardan sonra hazırlanan ikramların sunulması ile son buldu.