BUCA’NIN İLK YARDIM ELİ PROJESİ PAYDAŞLAR 3. TOPLANTISI'NA EV SAHİPLİĞİ YAPTIK.
13 Mart 2019

BUCA’NIN İLK YARDIM ELİ PROJESİ PAYDAŞLAR 3. TOPLANTISI'NA HASTANEMİZ OLARAK  EV SAHİPLİĞİ YAPTIK...

Buca ilçesinde ikamet eden, çalışan ve öğrenim gören bireyleri, ilk yardım konusunda bilinçlendirmeyi amaçlayan “Buca’nın İlk Yardım Eli Projesi”3.  Paydaşlar Toplantısı; iş birliği yapılan üniversite, belediye, kamu ve STK temsilcilerinin katılımı ile  hastanemiz Başhekimlik Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Buca Kaymakamlığı ve Çağdaş Balkan Kadınları Derneği’nin yürütücülüğünde; DEÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Buca Belediyesi, Buca İlçe Sağlık Müdürlüğü, Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi, Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Buca Halk Eğitim Merkezi ve Ömer Seyfettin MTAL işbirliğinde gerçekleşecek projenin ilk paydaşlar toplantısında önemli kararlar alındı.

Projenin mantıksal çerçevesinin tablolarla anlatıldığı toplantıda projenin amacı, gerekçesi, hedefleri, hedef grupları ve faaliyetlerini içeren başlıklar üzerinde tek tek değerlendirmeler yapan katılımcılar, proje taslağına son şeklini verdi. Kurslar, seminerler ve sokak etkinlikleri ile 7’den 70’e tüm Buca’ya yönelik bir dizi farkındalık ve bilinçlendirme etkinliği içeren, tümüyle gönüllülüğe dayalı projenin adı “Buca’nın İlk Yardım Eli”  sloganı da “Gönül Gönüllük İster, İlk Yardım Eğitim İster” olarak belirlendi.