HİZMETTE GEÇEN 30. YILA PLAKET
11 Eylül 2020

Sağlık Bakanlığı İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürlüğü’ne bağlı   hizmette 30 yılını dolduran çalışanlara yönelik  ‘’Plaket Töreni’’ düzenlendi.

Hastane İdari ve Mali İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Plaket Töreni, başta Başhekim Uzm. Dr. Esra Duğral olmak üzere, Başhekim Yrd. Op. Dr. Cenk Sinan Atalay, İdari ve Mali İşler Müdürü M. Faysal Özturan, İdari ve Mali İşler Müdür Yrd.ları Ebru Duru ve Kadri Yakut, Kalite ve Destek Hizmetleri Müdür Yrd. M. Yetkin Yemişçi ve çalışanların katılımıyla Başhekimlik Toplantı Salonunda gerçekleşti.

Törenin açılış konuşmasını yapan hastane Başhekimi Uzm. Dr. Esra Duğral, ‘’Meslek  hayatlarında 30 yıl ve üzerini çalışan siz değerli çalışma arkadaşlarıma, yapmış olduğunuz özverili çalışmalardan ötürü öncelikle, çok çok teşekkür etmek istiyorum. Uzun yıllardır sağlık sektörüne vermiş olduğunuz hizmetler, oldukça önemli ve değerli. Emekli olanların yeni yaşamlarında, çalışmaya devam eden arkadaşlarımızında, bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar diliyorum’’  dedi.

İdari ve Mali İşler Müdürlüğü’ne bağlı hastanenin çeşitli birimlerinde görevli,  hizmette 30 yılını tamamlamış olan çalışanlara, üzerinde ‘’Kurumumuzda göstermiş olduğunuz başarılı çalışmalar ve katkılarınızdan ötürü teşekkür eder ve şükranlarımızı sunarız.’’ yazılı plaketler, Başhekim Uzm. Dr. Esra Duğral ve Yönetim Ekibi tarafından tek tek  takdim edildi.

Plaketlerin takdiminden sonra, tören sona erdi.