1-31 EKİM MEME KANSERİ FARKINDALIK AYI

Güncelleme Tarihi: 28/11/2020

Dünyada her yıl Ekim ayı Meme Kanseri Farkındalık ayı olarak kutlanmaktadır. Her sekiz kadından birisi meme kanseri tanısı almaktadır. Sağlık Bakanlığı erken tanı hayat kurtarır ve geç kalma sağlıklı kal sloganlarıyla meme kanserinin erken teşhisinin önemini vurgulamaktadır. Bu yıl ‘’Meme Kanseri Farkındalık Günü’’ için açtığımız stantta İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, İzmir Demokrasi Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Berna Dirim Mete, İzmir Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. M. Yekta Öncel ve yönetim ekibinin katılımı ile broşürler dağıtılarak Meme Kanseri Farkındalığı ile ilgili bilgilendirme yapıldı.