Hastanemiz Toplum Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM) Tarafından Moral Etkinliği Düzenlendi...
23 Temmuz 2024

• 15
  • 14
  • 13
  • 12
  • 11
  • 10
  • 9
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Buca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliği ile TRSM’de tedavi ve rehabilitasyonu sağlanan danışanlarımız ve yakınlarının moral ve motivasyonlarının artırılması için düzenlenen etkinliğe Buca İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Buca İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Sarıer, Buca İlçe Sağlık Müdürlüğünden Dr. Tülay Çalışkan, Değerli Buca Halk Eğitim Merkezi hocalarından Tiyatro Hocası Saffet Öztürk, Müzik bölümü Hocası Çağlar Doğan ve Resim bölümü Hocası Ayşıl Beril Asutay, Başhekimimiz Prof.Dr. M. Yekta ÖNCEL, hastanemiz yönetim ekibi ve TRSM çalışanları katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmalarında TRSM Sorumlu Hekimi Dr. Serpil Yaprak bu etkinliklerin danışanlarımızın tedavilerinin bir parçası olduğunu ve aynı zamanda moral motivasyon için de faydalı olduğunu belirtti. Başhekimimiz Prof.Dr. M. Yekta Öncel ise bu etkinliklerde destekleri olan TRSM çalışanlarına, Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Buca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne teşekkür etti.

Buca Halk Eğitim Merkezi öğretmenlerinin de destek verdiği etkinlikte TRSM’de tedavi ve rehabilitasyonu sağlanan danışanlarımızın Tiyatro gösterisi ve Buca Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi Korosunun müzik dinletisi düzenlendi. Program sonunda TRSM danışanımızın resim sergisi ziyaret edilerek keyifli dakikalar yaşandı.