Hastanemizde “İzmir Demokrasi Üniversitesi Tıp Fakültesi 2022-2023 Akademik Yılı Açılış Töreni” Düzenlendi…
19 Eylül 2022

• 1.JPG
  • 2a.jpg
  • 3.JPG
  • 4.JPG

Hastanemiz konferans salonunda gerçekleştirilen “İzmir Demokrasi Üniversitesi Tıp Fakültesi 2022-2023 Akademik Yılı Açılış Töreni”nde İzmir Demokrasi Üniversitesi (İDÜ) Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Berna DİRİM METE, Başhekimiz Doç.Dr. M. Yekta ÖNCEL, hastane yönetim ekibimiz, İDÜ öğretim üyeleri ve Tıp Fakültesi öğrencileri katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış töreni dolayısıyla konuşan Başhekimimiz Doç.Dr. M. Yekta ÖNCEL “Salonda yeni başlayan öğrencilerimizle akademik yılı açılışı dolayısıyla benzer heyecanı paylaşıyoruz. Yeni hastanemiz açılmasıyla daha ferah ve daha geniş imkanlara sahip olacağız. Ancak fiziki imkanlardan önce daha önemlisi kaliteli ve fedakar bir öğretim kadrosu her zaman yanınızda olacaktır. Bundan dolayı çok şanslısınız. Akademik yıl hayırlı olsun, iyi dersler dilerim” dedi.  İzmir Demokrasi Üniversitesi(İDÜ) Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Berna DİRİM METE ise “Yeni hastanenin heyecanı sizler kadar bizler de yaşıyoruz. Bu süreçte emeği geçen başta başhekimimiz olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. 2022-2023 Akademik Yılı öğrencilerimize ve tüm hocalarımıza hayırlı olsun “dedi.

“İDÜ 2023 Akademik Yılı Açılış Töreni” toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.