Hastanemizde "1-7 Ekim Emzirme Haftası Etkinlikleri" Düzenlendi...
05 Ekim 2022

Hastanemiz Emzirme Danışmanlığı Birimi tarafından 1-7  Ekim Emzirme Haftası kapsamında etkinlikler düzenlendi. Başhekimiz  Doç.Dr. M. Yekta ÖNCEL, hastanemiz yönetim ekibi  ve çok sayıda sağlık personelinin de katıldığı etkinlikler kapsamında hastanemiz girişinde ve bahçesinde emzirmenin ve anne sütünün önemini vurgulamak için stantlar kurularak broşürler dağıtıldı. Hastanemiz fuaye alanında ise emzirme temalı fotoğraf sergisi düzenlendi.
Ayrıca hastanemiz sosyal medya hesaplarında Emzirme Danışmanlığı Birimi tarafından hazırlanan ve "Eğitim alan gebe güçlenir", "Destek alan lohusa güçlenir", "Verilen bilgiler uygulanırsa sağlık personeli güçlenir" gibi mesajlar içeren video çalışması yayınlandı.